top of page

Haugesund City Challenge

Bli bedre kjent med byen på ønsket lokasjon. Kanskje du får se noe du ikke viste fantes?

  • Løs kreative utfordringer

  • Byen som spillområde

  • Strategisk utfordrende

Om teambuildingen

City Challenge er en kreativ og morsom aktivitet, der dere tar dere rundt i Bergen sentrum for å løse varierte oppdrag via et nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag og quiz, til noe dere skal finne eller gjøre. Man konkurrerer lagvis i en aktivitet som byr på en kreativ poengjakt og rebusløp.

Slik spiller dere

Dere blir delt inn i lag, og utstyrt med et nettbrett som blir lagets verktøy. Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi. Dere kan selv velge hva dere synes er moro, og hva dere mener dere er gode på. Siden oppgavene er varierte, har alle på laget mulighet til å bidra. Det laget som vanligvis vinner, forstår styrken av godt samarbeid, er kreative og har størst vinnervilje!

I tillegg til de ordinære oppdragene i spillet krydrer vi opplevelsen med tre GPS-soner med oppdrag som lagene kan åpne underveis i spillet. Inne i det interaktive kartet finner lagene tre markører, og når dere ankommer en markør åpnes tre oppdrag i kartet. Nå har dere bare 15 minutter på dere til å løse disse tre oppdragene før de blir borte igjen!

Når dere har løst alle tre oppdragene eller tiden er ute fortsetter de ordinære oppdragene i spillet helt til man eventuelt oppsøker en ny markør med tre nye oppdrag.

Dere vil oppleve

City Challenge er en kreativ og kul teambuilding som skaper samarbeid og styrker lagånden. En slik utfordring stimulerer til økt engasjement og konkurranseinstinkt – så her gjelder det å tenke logisk, kommunisere godt og være nyskapende! Som en bonus blir dere også bedre kjent med Bergen, kanskje lærer dere noe dere ikke allerede visste om byen?

Detaljer

Deltagere: 5 - 2000 pers.

Tid: 1 - 2 timer

Pris:  590 per person eks mva*

Setting: Utendørs

*Ved større grupper vil det være mulig å få grupperabatt*

Med Interactive People AS fikk vi et gjennomarbeidet, strømlinjeformet opplegg, og vi kunne komme til duk og dekket bord.

Som bedrift senket vi skuldrene og var fri til å bli revet med.

Teambuilding customer

Morten Båtbukt

Site Manager Mongstad | Coor

Vi har gjennomført mange teambuildingsaktiviteter selv, men vi ser at hvis man ikke bruker nok tid på det så blir ikke kvaliteten god nok. Vi valgte å prøve dere, og vi er kjempefornøyde. Aktiviteten var profesjonelt organisert, tilpasset oss, og ikke minst veldig engasjerende for de som deltok. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra de ansatte.

John Helge Olsen

DNB Bank ASA

Vi hadde en fantastisk kveld; spillet hadde mange gøye og utfordrende oppgaver, det var herlig
stemning - strålende gjennomført av arrangør!

Birte Rolland Abelsen

Styreleder | Revy og Teaterservice AS

Vi leide inn Interactive People AS til å kjøre en "DNB Liv Challenge" på vår samling med ca 300 deltakere i Grieghallen i Bergen.

Opplegget var profesjonelt, inkluderende, litt annerledes og veldig gøy! I tillegg til en bra opplevelse fikk vi alle bildene som ble tatt under spillet, slik at vi kan benytte disse fritt videre.

Vi vil anbefale Interactive People og deres aktiviteter på det sterkeste.

Lene Doksæter

DNB Livsforsikring AS

Ønsker du en teambuilding aktivitet levert et annet sted enn Haugesund? Husk at vi har mange aktiviteter som kan leveres hvor som helst!
Tower of Power

En av dine ansatte havner midt i et livsfarlig drama! Klarer dere å finne ut hva som skjer?

Tower of Power
Exploration Challenge: Haugesund

Opplev kjente steder på ønsket lokasjon, på en engasjerende og morsom måte

Exploration Challenge: Haugesund
Haugesund City Challenge

Bli bedre kjent med byen på ønsket lokasjon. Kanskje du får se noe du ikke viste fantes?

Haugesund City Challenge

Utforsk andre i Haugesund

bottom of page