top of page
Mingle game.jpeg

Hvordan våre virtuelle teambuildingsspill virker

Spillet kan spilles på to måter

Løsning A

Spillet kjøres som en del av et større møte ved hjelp av breakout rooms.

Del inn i grupper og send ut instruksjoner

Del opp deltakerne dine i grupper på 3-5 personer før møtet, og velg èn lagleder per gruppe. Send så spill-lenke og noen korte instruksjoner til laglederne på forhånd.

Dersom dere ikke benytter grupperom under spillet må det opprettes egne møter for hver enkelt gruppe når de skal spille. Gruppene forlater da hovedmøtet når de skal spille, og returnerer til dette når spillet er ferdig. Våre virtuelle teambuildingsspill støtter alle videokonferanseplattformer.

Introdusér spillet i hovedmøtet, send deretter gruppene ut i breakout rooms / eget møte

Husk å presisere at gruppene må komme tilbake til hovedmøtet når de er ferdige å spille. Dette får også gruppene beskjed om inne i spillet når de har spilt ferdig. Dersom dere benytter breakout rooms har dere muligheten til å vandre mellom rommene i tilfelle noen trenger hjelp.

Når man skal spille

Når alle i gruppen er på plass i breakout rommet / gruppens videomøte klikker lagleder på spill-lenken. Spillet åpner seg nå i lagleder sin internettleser. Lagleder deler så sin skjerm og lyd, og spillet kan starte!

Oppsummering og resultatliste

Når alle har kommet seg tilbake til hovedmøtet er det på tide å oppsummere spillet og kåre vinnerlaget. Vi sender dere på forhånd en dashboard-lenke som dere bruker til å vise resultatene med.

Løsning B

La hver gruppe bestemme selv når de spiller

Del i grupper

Del deltagerne inn i grupper på 3-5 personer. Velg en lagleder i hver gruppe.

Send spillinfo til lagledere

Send spill-lenken og instruksjoner om spillet til laglederne på forhånd. Be laglederne om å planlegge videomøter med sine respektive gruppemedlemmer . Våre spill støttes i alle videokonferanseplattformer.

Slik spiller dere

Når alle er på plass i videomøtet, klikker laglederen på spill-lenken. Spillet åpnes nå i hans / hennes nettleser. Laglederens skjerm deles, og spillet kan begynne!

Resultatlisten

Dere kan velge mellom å ha en lenke til resultattavlen på slutten av spillet slik at hvert enkelt lag kan få se poengsummen sin med en gang, eller vi kan skjule den slik at dere kan avsløre resultatet på et senere tidspunkt.

The Art Heist

Samarbeid med verdens beste IT-sikkerhetsmyndighet og knekk Hackeren igjen!

The Art Heist
Online Office Game

Det virtuelle spillet som skaper positiv energi i ditt team!

Online Office Game
Online Icebreaker Game

Gjør noe engasjerende og morsomt under deres virtuelle møter, eventer eller konferanser

Online Icebreaker Game
Beat the Hacker

En hacker har tatt kontroll over datafilene dine. Kan du låse dem opp på 45 minutter?

Beat the Hacker

Utforsk Virtuelle Teambuildinger

bottom of page