top of page

City Challenge: Stavanger edition

En intens og spennende poengjakt i hjertet av Stavanger!

  • Løs kreative utfordringer

  • Byen som spillområde

  • Strategisk utfordrende

Om teambuildingen

City Challenge: Stavanger edition er en kreativ og morsom aktivitet hvor dere tar dere rundt i byen for å løse varierte oppdrag. Oppdragene kan være alt fra fotooppdrag og quiz, til noe dere skal finne eller gjøre. Dere konkurrerer mot hverandre lagvis i denne aktiviteten som kan beskrives som en blanding av en kreativ poengjakt og et rebusløp.


Det er flere oppdrag i spillet enn dere klarer å løse, så her handler  det om strategi, prioritering og samhandling. Dette er teambuilding med  kreative oppdrag og masse moro!

Slik spiller dere

I tillegg til de ordinære oppdragene i spillet krydrer vi opplevelsen med tre GPS-soner som hver utløser tre poster rundt i byen. På hver post er det forskjellige typer oppgaver, og kan dere briljere med hva dere allerede vet, eventuelt lærer dere noe dere ikke visste!

 

Når dere ikke er på en GPS-post løser dere de ordinære oppdragene i spillet, så her er det alltid noe å bryne seg på! Så er det opp til dere å legge den beste strategien for å samle flest poeng før tiden er ute.

Dere vil oppleve

City Challenge: Stavanger edition er en kreativ og kul teambuilding som skaper samarbeid og styrker lagånden. En slik utfordring stimulerer til økt engasjement og konkurranseinstinkt – så her gjelder det å tenke logisk, kommunisere godt og være nyskapende! Som en bonus blir dere også bedre kjent med Stavanger - kanskje lærer dere noe dere ikke allerede visste om byen?

Detaljer
  • Antall: Alle gruppestørrelser

  • Hvor: Spilles utendørs i Stavanger sentrum

  • Varighet: 90 – 120 minutter

  • Pris: 590 per person eks mva 

  • Min. pris: 15.000 eks mva

For større grupper er det mulig å få grupperabatt

Ønsker du en teambuilding aktivitet levert et annet sted enn Stavanger? Husk at vi har mange aktiviteter som kan leveres hvor som helst!
Tower of power

En av dine ansatte havner midt i et livsfarlig drama! Klarer dere å finne ut hva som skjer?

Tower of power
Explore: Stavanger

Bli kjent med kulturen og ta pulsen på Stavanger på en helt ny måte!

  Explore: Stavanger
City Challenge: Stavanger edition

En intens og spennende poengjakt i hjertet av Stavanger!

City Challenge: Stavanger edition

Utforsk andre i Stavanger

bottom of page