top of page

City Challenge: Stavanger edition

En intens og spennende poengjakt i hjertet av Stavanger!

  • Løs kreative utfordringer

  • Byen som spillområde

  • Strategisk utfordrende

Om teambuildingen

City Challenge: Stavanger edition er en kreativ og morsom aktivitet hvor dere tar dere rundt i byen for å løse varierte oppdrag. Oppdragene kan være alt fra fotooppdrag og quiz, til noe dere skal finne eller gjøre. Dere konkurrerer mot hverandre lagvis i denne aktiviteten som kan beskrives som en blanding av en kreativ poengjakt og et rebusløp.


Det er flere oppdrag i spillet enn dere klarer å løse, så her handler  det om strategi, prioritering og samhandling. Dette er teambuilding med  kreative oppdrag og masse moro!

Slik spiller dere

I tillegg til de ordinære oppdragene i spillet krydrer vi opplevelsen med tre GPS-soner som hver utløser tre poster rundt i byen. På hver post er det forskjellige typer oppgaver, og kan dere briljere med hva dere allerede vet, eventuelt lærer dere noe dere ikke visste!

 

Når dere ikke er på en GPS-post løser dere de ordinære oppdragene i spillet, så her er det alltid noe å bryne seg på! Så er det opp til dere å legge den beste strategien for å samle flest poeng før tiden er ute.

Dere vil oppleve

City Challenge: Stavanger edition er en kreativ og kul teambuilding som skaper samarbeid og styrker lagånden. En slik utfordring stimulerer til økt engasjement og konkurranseinstinkt – så her gjelder det å tenke logisk, kommunisere godt og være nyskapende! Som en bonus blir dere også bedre kjent med Stavanger - kanskje lærer dere noe dere ikke allerede visste om byen?

Detaljer
  • Antall: Alle gruppestørrelser

  • Hvor: Spilles utendørs i Stavanger sentrum

  • Varighet: 90 – 120 minutter

  • Pris: 590 per person eks mva 

  • Min. pris: 15.000 eks mva

For større grupper er det mulig å få grupperabatt

Ønsker du en teambuilding aktivitet levert et annet sted enn Stavanger? Husk at vi har mange aktiviteter som kan leveres hvor som helst!
Explore: Stavanger

Bli kjent med kulturen og ta pulsen på Stavanger på en helt ny måte!

  Explore: Stavanger
City Challenge: Stavanger edition

En intens og spennende poengjakt i hjertet av Stavanger!

City Challenge: Stavanger edition

Utforsk andre i Stavanger

bottom of page