top of page

Exploration Challenge: Oslo

  • Setting: Utendørs

  • Tid: 90-180 minutter

  • Gruppe: Ingen begrensninger

  • Pris: 690 eks mva per person

  • Aktivitetstype: Morsom, energiske utfordringer kombinert med sightseeing

Om teambuildingen

Vi deler dere i små grupper, gir dere et nettbrett og et kart med utnevnte steder. Dere får servert de 10 beste stedene i Oslo, men om dere rekker å besøke alle er ytterst tvilsomt. Dere konkurrerer med de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele byen plutselig er et spill! Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellig antall poeng. Dere må derfor lage en strategi for å sørge for at nettopp ditt lag vinner.


Nettbrettet vil informere om Oslos severdigheter, men hvordan man skal komme seg rundt må gruppen selv bestemme! Gå, bruke offentlig transport eller kanskje leie en sykkel?

Slik spiller dere

Mens dere beveger dere mellom de postene i kartet kommer quiz-oppgaver på løpende bånd for å booste poengsum. Det er ikke nok tid til å løse alle oppgavene, så noe av utfordringen ligger i å velge den beste ruten. Går du for lengst reisevei og mest poeng per post, eller vil dere dekke flere poster ved å besøke postene som ligger nærmest men med færrest poeng?

Uavhengig av strategi vil alle lagene se byens severdigheter og ha det skikkelig moro underveis.


Sammen med nettbrettet får dere utlevert et fysisk kart, og på dette kartet finner dere postene i spillet. De forskjellige postene har forskjellig poengsum i forhold til geografisk nærhet til sentrum; og på postene vil dere finne varierte oppdrag som gir ytterligere poeng.

I Oslo strekker postene seg fra Frognerparken til Aker Brygge, og fra Grünerløkka til Bjørvika.

Dere vil oppleve

Her vil dere få oppleve det byen har å by på mens dere styrker teamet. Hva med å legge inn skuespillere på noen av postene som deltagerne interagerer med? Vi kan også lage egne oppgaver basert på innspill fra dere. Her kan vi legge inn morsomme oppgaver som inkluderer de ansatte; eller for eksempel oppgaver knyttet til deres verdier, kultur, strategi og annet.

Med Interactive People AS fikk vi et gjennomarbeidet, strømlinjeformet opplegg, og vi kunne komme til duk og dekket bord.

Som bedrift senket vi skuldrene og var fri til å bli revet med.

Teambuilding customer

Morten Båtbukt

Site Manager Mongstad | Coor

Vi har gjennomført mange teambuildingsaktiviteter selv, men vi ser at hvis man ikke bruker nok tid på det så blir ikke kvaliteten god nok. Vi valgte å prøve dere, og vi er kjempefornøyde. Aktiviteten var profesjonelt organisert, tilpasset oss, og ikke minst veldig engasjerende for de som deltok. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra de ansatte.

John Helge Olsen

DNB Bank ASA

Vi hadde en fantastisk kveld; spillet hadde mange gøye og utfordrende oppgaver, det var herlig
stemning - strålende gjennomført av arrangør!

Birte Rolland Abelsen

Styreleder | Revy og Teaterservice AS

Vi leide inn Interactive People AS til å kjøre en "DNB Liv Challenge" på vår samling med ca 300 deltakere i Grieghallen i Bergen.

Opplegget var profesjonelt, inkluderende, litt annerledes og veldig gøy! I tillegg til en bra opplevelse fikk vi alle bildene som ble tatt under spillet, slik at vi kan benytte disse fritt videre.

Vi vil anbefale Interactive People og deres aktiviteter på det sterkeste.

Lene Doksæter

DNB Livsforsikring AS

Molde City Challenge

En intens og spennende poengjakt i hjertet av Molde!

Molde City Challenge
Exploration Challenge: Oslo

Opplev kjente steder i Oslo på en engasjerende og morsom måte!

Exploration Challenge: Oslo

Utforsk andre destinasjonsspill

Exploration Challenge: Oslo

Opplev kjente steder i Oslo på en engasjerende og morsom måte!

bottom of page