top of page

Exploration Challenge: Haugesund

Opplev kjente steder på ønsket lokasjon, på en engasjerende og morsom måte

  • bli kjent med kulturen

  • Besøk poster i kartet

  • Kreativt og utfordrende

Om teambuildingen

Fins det noe som er mer spennende enn å reise til nye steder? Det er mange måter å bli kjent med en by på, men vi har tatt det til det neste nivået med dette energiskapende og underholdende teambuildingskonseptet der vi kombinerer gamification med sightseeing på en ny, morsom og utfordrende måte!


Dette er den perfekte måten å bli kjent med kulturen og ta pulsen på  Haugesund!

Slik spiller dere

Vi deler dere i grupper, gir dere et nettbrett og et kart. Dere får servert ti spennende destinasjoner rundt i Haugesund, men dere rekker neppe å besøke alle. Dere konkurrerer nå med de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele byen er spillområdet! Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellig antall poeng, så dere må derfor lage en optimal strategi for å sørge for at nettopp ditt lag vinner.


I Haugesund strekker postene seg fra Rådhuset til Harald Hårfagre statuen, og mellom Smedasundet og Haugesund Stadion.

Dere vil oppleve

Her vil dere få oppleve det Haugesund har å by på samtidig som deltagerne blir sammensveiset og bedre kjente med hverandre i en helt annen setting enn man er vant til. Vi kan skreddersy aktiviteten ved å feks legge inn skuespillere på noen av postene som deltagerne interagerer med. Vi kan også lage egne, morsomme oppgaver basert på innspill fra dere som omhandler organisasjonen og de ansatte. Dette kan for eksempel være oppgaver knyttet til deres verdier, kultur, strategi og annet.

Detaljer

Deltagere: 5 - 3000 pers

Tid: 90 - 180 min.

Pris:  690 eks mva per person*

Setting: Utendørs

*Ved større grupper vil det være mulig å få grupperabatt

Exploration Challenge: Haugesund er et artig, intenst og lærerikt spill. Her får en lokket frem konkurranseinstinktet i de fleste. Oppgavene underveis skaper god stemning i laget og etterpå sitter en igjen med masse kjekke bilder. Spillet passer for alle fra 15 til 70 år. Anbefales!

Teambuilding customer

Svein Inge Remeijer Østebø

Finance Manager - Hagland

Vi har gjennomført mange teambuildingsaktiviteter selv, men vi ser at hvis man ikke bruker nok tid på det så blir ikke kvaliteten god nok. Vi valgte å prøve dere, og vi er kjempefornøyde. Aktiviteten var profesjonelt organisert, tilpasset oss, og ikke minst veldig engasjerende for de som deltok. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra de ansatte.

John Helge Olsen

DNB Bank ASA

Vi hadde en fantastisk kveld; spillet hadde mange gøye og utfordrende oppgaver, det var herlig
stemning - strålende gjennomført av arrangør!

Birte Rolland Abelsen

Styreleder | Revy og Teaterservice AS

Vi leide inn Interactive People AS til å kjøre en "DNB Liv Challenge" på vår samling med ca 300 deltakere i Grieghallen i Bergen.

Opplegget var profesjonelt, inkluderende, litt annerledes og veldig gøy! I tillegg til en bra opplevelse fikk vi alle bildene som ble tatt under spillet, slik at vi kan benytte disse fritt videre.

Vi vil anbefale Interactive People og deres aktiviteter på det sterkeste.

Lene Doksæter

DNB Livsforsikring AS

Ønsker du en teambuilding aktivitet levert et annet sted enn Haugesund? Husk at vi har mange aktiviteter som kan leveres hvor som helst!
Tower of Power

En av dine ansatte havner midt i et livsfarlig drama! Klarer dere å finne ut hva som skjer?

Tower of Power
Exploration Challenge: Haugesund

Opplev kjente steder på ønsket lokasjon, på en engasjerende og morsom måte

Exploration Challenge: Haugesund
Haugesund City Challenge

Bli bedre kjent med byen på ønsket lokasjon. Kanskje du får se noe du ikke viste fantes?

Haugesund City Challenge

Utforsk andre i Haugesund

bottom of page